SanMarco Dekoracije

SanMarco Dekoracije
luna nova san marco

Lunanova

Dekoracija sa efetkom višebojnih kristala za unutrašnje radove.

Tehnički list
Brošura
Video

Marco-Polo-Luxury-SLIKA

MarcoPolo Luxury

Dekoracija sa finim metalnim efektom za unutrašnje radove.

Tehnički list
Brošura
Video

Marcopolo-289x300

Marcopolo

Dekoracija sa efetkom višebojnih kristala za unutrašnje radove.

Brošura

Cadoro-Velvet

Cadoro Vlevet

Dekoracija baršunastog efekta bogatih senki Cadoro Velvet je elegantna i sofisticirana završna dekoracija meka na dodir, pogodna za klasični i moderni ambijent. Uobičajeno se nanosi u najmanje 2 sloja, sa prosečnom potrošnjom 3-5 m2/l bazirano na dva sloja.

Tehnički list
Brošura

Grassello-di-Calce-300x273

Grassello di Calce

Dekoracija po uzoru na klasični period za unutrašnju upotrebu Grassello di Calce je unutrašnja zidna dekoracija sa kojom dobijamo sjajne površine visokog dekorativnog efekta, sa svetlim i tamnim prelazima u zavisnosti od tehnike nanošenja, veštine i maštovitosti majstora. Nanosi se u najmanje dva sloja, sa prosečnom potrošnjom od 1-1.2 kg/m2 za dva sloja.

Tehnički list

Marmorino-Classico

Marmorino Classico

Dekoracija za spolja i unutra na bazi vapna. Pogodan je kao visokokvalitetni završni materijal za radove na objektima od posebnog kulturnog i istorijskog značaja. Najčešće se nanosi u najmanje dva sloja, sa prosečnom potrošnjom 2.5-3 kg/m2 za dva sloja.

Brošura

Marmo-Antico

Marimo Antico

Mineralna zidna dekoracija sa travertino mramornim izgledom Namenjen je za spoljnju i unutrašnju upotrebu. Kada se nanese, proizvod uvek izgleda različito, što zavisi od tonova i efekta dekoracije koji opet zavise od veštine i maštovitosti dekoratera. Marmo Antico daje solidnu debljinu sloja otpornu na agresivno delovanje atmosferskih uticaja i ima visoku paropropusnost. Marmo Antico se najčešće nanosi u dva sloja sa prosečnom potrošnjom 2.5-3 kg/m2.

Tehnički list
Brošura

Stucco-Veneziano

Stucco Veneziano

Sjajna dekoracija za unutrasnje radove sa jedinstvenim efektima koji podsećaju na stare venecijanske dvorove. Osim na ravnim površinama može se nanositi i na razne okvire ili stubove. Najčešće se nanosi u tri sloja sa prosečnom potrošnjom od 1-1,4 kg/m2 za gotov posao na malter, ili 0,4-0,6 kg/m2za gotov posao na glatku izgletovanu podlogu ili gips ploče.

Brošura

My_Art

My Art

Namenjena je modernim prostorijama nove koncepcije. Uz svojstvenu eleganciju, MY_ART objedinjuje najnovije modne trendove. Sadrži sitne kristale koji površinama daruju igru svetlosti, kako na modernim i živahnim, tako i na nautralnim tonovima. Ova dekoracija sa mikro kiristalima je u stanju stvoriti sjajne i upečatljive multi-ton nijanse koje se mogu menjati u zavisnosti od ugla svetlosti koja pada na nju. Kreira mnoge dekorativne efekte u zavisnosti od nijanse baznog proizvoda koji je izabran kao podloga. My_art se nanosi u 1-2 sloja. Zavisno od efekta koji se želi postići, prosecna potrosnja od 15-20m2/l.

Tehnički list

Roxidan

Roxidan Fondo

ROXIDAN FONDO je glet masa za pripremu zidnih podloga u interijerima koje se potom završno ulepsavaju sa završnom dekoracijom ROXIDAN. Lako se primjenjuje, u zavisnosti od tehnike korištcenja, pruža mogućnost postizanja raznovrsnih estetskih rezultata.

Tehnički list
Brošura

Roxidan

Roxidan

Završna dekoracija oksidnog efekta ROXIDAN stvara metalik dekorativnu povrsinu koja dočarava tipičan oksidirani efekt atmosferskog uticaja kao na ostarelim podlogama.Zidne površine ili drvo dekorisano pomoću ROXIDAN-a, poprima živ i materijalan izgled železa s efektom “korten”, u vidu osebujnih hromatskih preliva i nepravilnosti prijatnim na dodir. Alat: inox gleter. Prosečna potrošnja: 8-10 m2/l, u zavisnosti od zeljenog efekta.

Tehnički list
Brošura

Easymetal

Easymetal

Dekoracija metalnog efekta EASYMETAL stvara sjajne i ekskluzivne površine, koje su idealne u modernim ambijentima, a naglašavaju i interijere u klasičnom stilu. Za jedinstvene ambijente, uređene s posebnom pažnjom na detalje. Akrilni završni premaz, izrazito jednostavan za nanošenje, osigurava uvek odlične dekorativne rezultate, ugodne na dodir. Idealan za personalizaciju raznih površina: zidanih, drvenih ili plastičnih, stvara odlučne atmosfere pune energije. Prosečna potrošnja: 4-6 m2/l za dva sloja na glatkim površinama srednje upojnosti.

Tehnički list 
Brošura

2

Canalgrande

Sjajna dekoracija sa blistavim kristalima Glatki i kompaktni završni izgled i učinak rafinirane površine zadovoljava zahteve novih trendova u modernoj arhitekturi, ali i zahteve tradicionalnog dizajna. Napravljeno sa niskim VOC-om Canalgrande je bez mirisa za vreme i nakon nanošenja.

Tehnički list
Brošura

ABC-Riflessi

Abc Rifflesi

Dekoracija završnog izgleda prelijevajućih boja s kojom se mogu postići neograničeni efekti zahvaljujući mnogobrojnim kombinacijama boja podloge i završnog sloja. Može se nanositi na zidove, gipsane ploče i drvo. Uobičajeno se nanosi u 1-2 sloja, sa prosečnom potrošnjom 8-12 m2/l po sloju. Alat: tampon, spužva, PVC spahtla, dekorativni valjak.

Tehnički list
Brošura

Perlaceo

Perlaceo

Dekoarcija perlastog sjaja uz specijalne hromatske efekte koji se menjaju u odnosu na svetlo Perlaceo se nanosi najčešće u jednom sloju sa prosečnom potrošnjom 15-20 m2/l za sloj.

Tehnički list
Brošura
Video

Velature

Velature

Antikni efekt sa blagim prijelazima nijansi Odlične je paropropusnosti i vodoodbojnosti, te se može koristiti i kod vanjskih dekorativnih radova. Obično se nanosi u jednom sloju sa prosječnom potrošnjom 15-20 m2/l za jedan sloj.

Tehnički list
Brošura

Decori-Classici-300x283

Decori Classici

Dekoracija sa efektom “multi ton” . Dočarava posebne jedinstvene efekte tipične za stare renesansne palače. Nanosi se u jednom sloju, sa prosječnom potrošnjom 6-8 m2/l.

Brošura