Građevinska stolarija

Građevinska stolarija

Građevinska stolarija

 

● Vrata i prozori Thyssen-Inoutic
● Roletne i komarnici
● Sobna vrata

stolarija1

Koje su prednosti
PVC prozora ?

1. PVC prozori prednjače u smislu energetske efikasnosti

Okvir prozora ima ključnu ulogu za energetsku i troškovno - efikasnu toplotnu izolaciju. Profili za prozore napravljeni od PVC-a su daleko energetski efikasniji u odnosu na aluminijske ili drvene prozore sa boljim izolacionim osobinama i na taj način smanjuju troškove grejanja i energije .

2. PVC prozori imaju veoma dobar odnos cena-kvalitet

PVC prozori nude značajne uštede u pogledu nabavke i tokom celog životnog ciklusa . Za drveni ram na primer, morate da platite oko 20-30 % više od plastičnih profila i aluminijumskih prozora. Zbog velikog potencijala za uštedu energije i praktično bez održavanja tokom trajanja od preko 50 godina , ugradnja PVC prozora takođe predstavlja dugoročnu uštedu .

3. PVC prozori se lako čiste

Zbog izuzetno visokog kvaliteta, PVC prozori su izuzetno laki za čišćenje i održavanje . Nasuprot tome , drveni prozori se na svakih 5 godina moraju farbati . Moderne plastične granule su izuzetno otporne na vremenske uslove i otporne na izbleđivanje .
Za čišćenje prozorskog okvira dovoljan je rastvor običnog deterdženta, jer je profil glatke površine što olakšava održavanje.

4. PVC prozori su veoma izdržljivi

Za razliku od drvenih, PVC prozori imaju daleko veći životni vek. Visok kvalitet prozora i torziona krutost i pružaju optimalnu funkcionalnost godinama. Zbog dugog trajanja od najmanje 50 godina PVC prozori su odlična investicija .

5. PVC prozori imaju odličnu eko-ravnotežu

PVC prozori se mogu 100 % reciklirati i na taj način se štedi na resursima. 40 % svetskih rezervi nafte i gasa se koristi za grejanje i za snabdevanje objekata energijom , samo 4 % se koristi za proizvodnju plastike od kojih je samo 1 % za PVC . PVC prozori su mnogo trajniji od drvenih prozora i imaju znatno manju potrošnju energije u toku proizvodnje .
Industrija PVC prozora Thyssen-Inoutic ima već pri osnivanju inicijativu reciklaže zasnovanu na održivom razvoju koja ima za cilj da reciklira blizu 100% starih prozora, vrata, okvira i roletni . PVC se prerađuje u granule koje se mogu reciklirti najmanje sedam puta .
Danas se proizvode samo profili sa bezolovnim stabilizatorima tako da su u potpunosti zdravstveno bezbedni.

slika

Zašto izabrati roletne i komarnike naše firme ?

Mix_rolete

Proverite da li ste uvek dobiti najbolji kvalitet za svoj novac !
Laserski precizno ćemo izmeriti prostor i biti odgovorni za savršeno uklapanje svih proizvoda koje kupite kod nas . Kada primimo Vaš zahtev, u najkraćem roku ćemo izaći na teren radi eventualnog dogovora ili idejnog rešenja a sve u cilju poboljšanja poslovnosti i zadovoljnog klijenta.
Besprekorno funkcionisanje mehanizama, kvalitetni materijali i izrada i najmanjih detalja su samo još jedan razlog da se opredelite za naše proizvode i usluge.