Zidne boje

Zidne boje
uno

Uno

Super periva zidna boja za spoljne i unutrasnje radove baršunastog efekta. Zidna boja za fine spoljasnje i unutrasnje radove visokog kvaliteta. Poseduje vrlo jaku pokrivnu moć, ima posebni baršunasti efekt, i vrlo dobra svojstva pri dilataciji i razvlačenju.

Tehnički list

paintop

Paintop

Periva kvarcna boja za spoljne zidove. Proizvod na bazi akrilnih veziva, u vodenoj emulziji za spoljasnje radove. Velika pokrivna i maskirna moc kod podloga koje nisu savrsene, dobra otpornost na atmosferske promene i alkalne podloge. Mat izgled.

Tehnički list

select

Select

Super periva akrilna boja za spoljne i unutrasnje radove. Disperzna, akrilna elastična boja s visokom pokrivnošću posebno pogodna za spoljasnje i unutrasnje radove. Jako pogodna za nanošenje, ne prska, mat izgleda.

Tehnički list

wallcream

Wallcream

Profesionalna paropropusna boja za unutrasnje zidove sa visokom pokrivnošcu Na bazi vinilnih smola za unutrašnje radove. Visoka paropropusnost, velika pokrivna moc i odlicna dilatacija. Napravljena je za profesionalnu uporabu, lako se nanosi, posebno je pogodna za nanošenje u prostorijama kao što su kuhinje, kupatila itd., gde se stvara kondenzacija.

Tehnički list