Renoviranje – Adaptacija

Renoviranje – Adaptacija
12 августа, 2017 No Comments Uncategorized admin

Bez obzira da li se radi o kući , stanu ili poslovnom prostoru…

Bez obzira da li se radi o kući , stanu ili poslovnom prostoru treba da se osećate prijatno i sigurno. Kako bi lakše postigli takav efekat , okruženje treba da bude organizovano prema Vašim potrebama. Prilikom izlaska na teren – objekat , pored mera , dimenzija i Vaših uputa i želja od nas možete dobiti stručne savete i ideje kako da Vaš prostor pored lepote poseduje i funkcionalnost .
Prilikom renoviranja ili adaptacije stambenog ili poslovnog prostora treba obratiti pažnju na par jako bitnih stavki :
● Detaljan plan pre početka renoviranja skratiće vam vreme radova i povoljno će uticati na vaš budžet.

● Poželjno je uraditi detaljan projekat i dogovor sa vašim preudzimačem u pisanoj formi.

● Treba naglasiti da nabavka materijala za predviđene radove ne treba da bude vaša obaveza , već obaveza izvođača radova.

● Veoma je bitna kupovina i upotreba kvalitetnih materijala od strane izvođača radova , jer je dugotrajnost enterijera , vodovodnih i elektoinstalacija od suštinske važnosti za vašu sigurnost i uštedu vašeg novca .

● Prilikom renoviranja treba obratiti pažnju na elektroinstalacije i vodovodne instalacije i iste u potpunosti zameniti . To će radove neznatno produžiti i povećati vaše troškove , ali na duže vreme povoljno će uticati na vašu sigurnost i na vaš budžet , jer kasnije neće dolaziti do nenadanih kvarova usled kojih bi morali da ponovite neke radove i iste ponovo da finansirate.

● Jedna od stavki za uspešno renoviranje – adaptaciju objekta jeste pravilo da ne treba biti sam svoj majstor , već treba da prepustite posao renoviranja – adaptacije profesionalcima , a na vama je da ispratite tok radova i da li su sve dogovorene stavke iz projekta ispoštovane .

Na kraju treba naglasiti da je najvažnije da klijent bude zadovoljan svakim segmentom adaptacije objekta .

About The Author

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *